Kirjoihin ja kansiin

Yksilöllinen historiajulkaisu vahvistaa kiinteistön brändiä ja edistää rakennuksen arvonnousua. Se sopii myös asunto-osakeyhtiön pyöreiden vuosien ja eletyn historian juhlistamiseen

Menneisyydestä nykypäivään

Historiajulkaisu on taloyhtiön hallituksen strateginen työväline, joka kiteyttää rakennukselle ja sen historialle erityiset ominaispiirteet.

Kovissa kansissa tai verkossa julkaistava historiikki tuo asukkaille tietoa taloyhtiön vaiheista, rakennuksen arkkitehtuurista ja lähialueen historiasta. Kokeneet rakennustutkijamme kokoavat rakennuksen historian arkistojen uumenista yksiin kansiin – tilaajan tarpeisiin räätälöitynä.

Historiajulkaisun mahdollisia osa-alueita

Autotalo

Referenssit


Agronomitalo

Agronomitalo

Vuonna 1901 valmistuneen, arkkitehtitoimisto Gesellius-Lindgren-Saarisen suunnitteleman rakennuksen alkuperäinen käyttötarkoitus oli lääkärien asuintalo. Komea jugend -tyylinen kulmatalo torneineen ja suomalaisista mytologiasta kumpuavine aiheineen edusti selkeää murrosta aikaisempaan tyyliin, uusrenessanssiin nähden.
Lue lisää


Autotalo

Autotalo

Arkkitehtien Eino Tuompo ja Veli Valovirta suunnittelema Autotalo oli valmistuessaan 1958 yksi Helsingin moderneimmista liikerakennuksista, joka paalutti Helsingin liikekeskustan uutta kasvusuuntaa kohti Kamppia. Rakennuksen alkuperäisiin käyttäjiin kuuluivat autokaupan menestyjät Korpivaara Oy ja Veho Oy sekä Primulan kahvila ja kaupungin edustavimpiin kuulunut ravintola Lido.
Lue lisää


Wuorion liikepalatsi

Wuorion liikepalatsi

Senaatintorin tuntumassa sijaitsevaa Wuorion liikepalatsia pidetään arkkitehti Herman Geselliuksen (1874−1916) itsenäisen uran päätyönä. Salomo Wuorio, liikepalatsin rakennuttaja, oli arvostettu koristemaalari, jonka maalausliikkeen työkohteita olivat monet ajankohdan merkkirakennuksista, kuten Säätytalo ja Pariisin maailmannäyttelypaviljonki 1900.
Lue lisää

Ark-byroo on helsinkiläinen arkkitehtitoimisto. Meillä on yli 20 vuoden kokemus rakennushistorian tutkimisesta ja julkaisujen toimittamisesta. Toimistossamme työskentelee eri alojen ammattilaisia ja toteutamme projektit aina taustatyöstä edustavaan ulkoasuun asti. Asiakkaihimme lukeutuvat niin yksityiset taloyhtiöt kuin julkishallinnon edustajat.

Kerro meille projektistasi!

Kerro meille mihin tarkoitukseen julkaisu tehdään ja mikä kohde on kyseessä niin olemme sinuun pian yhteydessä!
X

Ota yhteyttä

Kerro meille projektistasi seuraavissa kohdissa tai lähetä suoraan viesti osoitteeseen info@arkbyroo.fi.

Lähetä Viesti
Nimi

Sähköposti*

Organisaatio

Puhelin

Viesti*

Sijainti