Ajankohtaista > Ark-byroo Oy etsii graafista suunnittelijaa kesätyöntekijäksi

Ark-byroo Oy etsii graafista suunnittelijaa kesätyöntekijäksi

Arkkitehtitoimisto Ark-byroo Oy etsii graafista suunnittelijaa kesätyöntekijäksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5. – 31.7.2017.

Arkkitehtitoimisto Ark-byroo Oy tuottaa kaavoituksen, rakennussuunnittelun ja kiinteistökehityksen asiantuntijapalveluita. Erikoisalaamme ovat rakennus- ja kulttuurihistorialliset selvitykset, arkeologiset tutkimukset sekä arkkitehtisuunnittelun saralla käyttötarkoituksen muutokset ja konservointisuunnittelu. Ark-byroon yhteydessä toimii arkkitehtuurimatkoihin erikoistunut yritys Archtours.

Graafisen suunnittelijan tärkein työtehtävä on julkaisujen ja raporttien taittaminen ja niihin liittyvä tiedon visuaalinen jäsentely. Lisäksi työtehtäviin voi kuulua myös kuvien käsittelyä, valokuvausta sekä verkkosivujen visuaalisten elementtien suunnittelua.

Toivomme sinulta InDesignin ja kuvankäsittelyohjelmien hyvää hallintaa, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä tarttua nopeasti toimeen. Tarjoamme sinulle kiinnostavia työtehtäviä arkkitehtuurin ja rakennushistorian parissa. Toimistomme sijaitsee Kustaankadulla Helsingin Kalliossa.

Tomita ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen keskiviikkoon 19.4.2017 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: marianna.heikinheimo@arkbyroo.fi.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Marianna Heikinheimo
puh. 010 2350 562 ja marianna.heikinheimo@arkbyroo.fi

ark-byroo Oy
Kustaankatu 3, Helsinki
www.arkbyroo.fi

PALAA TAKAISIN Ajankohtaisiin
X

Ota yhteyttä

Kerro meille projektistasi seuraavissa kohdissa tai lähetä suoraan viesti osoitteeseen info@arkbyroo.fi.

Lähetä Viesti
Nimi

Sähköposti*

Organisaatio

Puhelin

Viesti*

Sijainti